5. elokuuta 2010

vartalous

11 kommenttia:

 1. "Kvartaalitalous ruumiillistettu, check."

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. runoilijan kvartalossa

  Keski-Suomen Kirjailijakvartalo

  VastaaPoista
 4. Arnkilin ja Erkan ilmestyttyä tänne mä en enää tiedä, voinko jatkaa vakavaa kommentointia. Jos Vesakin vielä ilmestyy tästä ei yksinkertaisesti enää tule mitään. Ei tuu ns. pokka pitämään tässä porukassa. Sinänsä vähän surullista, on ollut mielenkiintoista olla vaihteeksi tosikkojen puolella - toisaalta en kyllä enää voi vaihtaa leiriäkään. Ainoa vaihtoehto taitaa olla kommentoinnin lopettaminen, koska etenkin toi peevelin Erkka diskreditoi pelkällä naamataulullaan kaiken, mitä sanon tai teen (<3).

  VastaaPoista
 5. Tarkoitan: tästä blogista tuli nyt virallisesti ja lopullisesti vitsipalsta näiden poikien ilmestyttyä tänne. Joten sinänsä: shakkki ja matti, M.O.T. :D

  VastaaPoista
 6. ymmärrän ihan hyvin. marko kutsui --> liityin. vaan poistun nyt kuitenkin. aion toki kyllä seurata. :)

  VastaaPoista
 7. :)

  http://ruoja.blogspot.com/2010/08/prostatuoitu.html

  VastaaPoista
 8. Jottei kukaan ymmärtäisi väärin: kommenttini yllä tarkoitti, että kun hyvät ystäväni saapuvat tänne näin sankoin joukoin, etenkin tämä piiri, jonka kanssa jaan tietyn blogaamiseen liittyvän salakielen, huumorin ja historian, minulta menee kriitikkona uskottavuus - en pysty enää säilyttämään etäisyyttäni, koska minusta alkaisi tuntua tosi hölmöltä; haluaisin mieluummin heittäytyä mukaan hauskanpitoon; jos kritisoin heitä, kritisoin itseäni. Olen siis nyt virallisesti jäävi.

  Harmillista sinänsä, koska minua kiinnosti hirveästi kerrankin leikkiä tosikkoa siksi, että pelkään jonkun katalamman ja vähemmän suopean tahon tekevän pian oikean hyökkäyksen tätä herkkää suominimalismin genreä vastaan; eli myönnän performoineeni osaksi tietynlaista änkyrää, tai heittäytyneeni sijaiskriitikoksi, herättääkseni keskustelua. Se nyt kuitenkin siitä.

  Erkan naamasta: kyse ei ole siitä, että Erkan naama diskreditoisi tämän blogin tai tekisi siitä vähemmän arvokkaan. Päinvastoin. Erkan naama tekee blogista kuin blogista sulokkaan ja auvoisen! <3<3<3<3<3<33

  VastaaPoista
 9. Moi,

  eksyin vaan tänne, en ilmestynyt, kesä oli kuuma, koneet pysyivät kiinni

  VastaaPoista